Koekeltjes - Veilig zoeken op het internet voor kinderen

 

Koekeltjes is gebaseerd op een idee en initiatief van Ricky de Peuter en Noah Hunsel, groep 7 van de basisschool (2010). Ricky en Noah hebben samen een concept ontwikkeld om het internetten voor kinderen veiliger te maken en tegelijkertijd een startpagina te bieden naar allerlei leuke websites voor kinderen. Het resultaat is de website 'Koekeltjes', het zoekportaal voor kinderen. Zij nemen beiden actief deel in de promotie-activiteiten en de verdere conceptontwikkelingen van de Koekeltjes website. Daarmee is Koekeltjes daadwerkelijk een website voor en door kinderen! De realisatie van de website heeft dpConcepts op zich genomen.

dpConcepts, gevestigd te Amsterdam, is een onderneming die zich richt op het ontwikkelen, realiseren en promoten van innovatieve commerciŽle concepten op basis van de mogelijkheden die internet en andere technologieŽn vandaag de dag bieden.

De website Koekeltjes vertegenwoordigt Google inc. op geen enkele wijze en heeft ook geen enkele relatie met Google inc.

Terug

 Koekeltjes © 2019 | Privacy | Disclaimer | Over ons | Hoe het werkt | Contact
De website Koekeltjes vertegenwoordigt Google inc. op geen enkele wijze en heeft ook geen enkele relatie met Google inc.